Outlet, likwidaties en einde reeksen tegels - Vlaamse Brabant - België
Waarom onze outlet bezoeken?

Hier is uw kans om een goede deal te krijgen, maar vooral om onmiddellijk over kwaliteit en eerste keus producten te kunnen beschikken.

 

Welke goederen zijn er beschikbaar in onze outlet?

Wij zijn rechtstreekse invoerder en hebben regelmatig keramiek op voorraad voor alle behoeften : vloeren of muren, binnen of buiten, residentiel of openbaar.

Elke levering bestaat uit een andere tint. Bijgevolg hebben we voorraden die afkomstig zijn van de restanten van verschillende einde-producties.

We bieden ook producten aan waarvan de fabriek heeft besloten de productie stop te zetten. We bieden ze aan omdat ze nog steeds hun mooie uitstraling en moderniteit behouden.

De aangeboden producten zijn altijd 1e keus en gedekt door de fabrieksgarantie. Onze keramiek zijn allemaal Europese producties en voldoen aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit en milieuverantwoorde productie. (zie onze pagina “Waarom voor keramische tegels kiezen “)

 

Concurrerende prijzen en onmiddellijke beschikbaarheid

De prijzen zijn netto en zullen u verrassen. Ze zijn ook niet onderhevig aan verhogingen door de actuele gebeurtenissen.

De beschikbare hoeveelheden variëren van enkele vierkante meters tot oppervlakten van 500m² en meer… hoewel grote hoeveelheden niet lang beschikbaar zijn.

De goederen zijn contant te betalen en dienen snel afgehaald of geleverd te worden.